O nama

Preduzeće “G.P.G. Eurotex” osnovano je 2001. godine u Čačku , primarna delatnost je distribucija tekstilnog repromaterijala, kroz veleprodaju i maloprodaju. Tokom protekle decenije izgradili smo partnerske odnose sa vodećim srpskim konfekcijama, snadbevajući ih tkaninama iz našeg asortimana.
Sa sve većom konkurencijom, naša misija je maksimalno zadovoljenje potreba i očekivanja kupaca i dobavljača, uz uzajamno poštovanje i poverenje.Vođeni takvom misijom obezbedili smo opstanak na tržištu uz stalno povećanje broja istih. Odnos prema kupcima i dobavljačima nikada nije orjentisan ka jednokratnoj zaradi, već prema nečemu što vodi ka dugoročnoj saradnji. Sagledavajući potrebe, očekivanja i mogućnosti tržišta, tokom godina, uspeli smo da izgradimo optimalan odnos cene i kvaliteta.
Naša vizija je ostvarivanje što većeg tržišnog učešća, stvaranje novih partnerstava, kao i negovanje starih uz stalno povećanje asortimana proizvoda.
U našoj ponudi se nalazi veliki izbor brendiranih tkanina, kao i ostaci iz proizvodnje vodećih svetskih modnih kuća, samim tim smo uvek u korak sa poslednjim trendovima koji vladaju u modnoj industriji.
Naši proizvodi su isključivo uvoznog porekla i to iz zemlje poznate po dobrom vinu, muzici i modnoj industriji, a to je Italija. Takođe sarađujemo i sa nemačkim i holandskim fabrikama i trgovinskim preduzećima.
Pod tržišnim uslovima i u svakom trenutku obezbeđujemo raznovrstan lager tako da odgovara širokom spektru kupaca, različitih preferencija i kupovne moći.
Uspeh temeljimo na pružanju kvalitetnog proizvoda, uz kvalitetnu uslugu i uz stalno učenje i napredovanje.

Comments are closed.